Het kan best moeilijk zijn om voor iemand een mooi cadeau uit te zoeken in mijn shop.
Wat vindt diegene mooi, heeft hij/zij liever een Rookmannetje, een Notenkraker, misschien wel een Kerstpiramide of toch liever zo'n geweldig mooie, gezellige Schwibbogen?
En als je dan zeker weet dat een Rookmannetje leuk wordt gevonden, van welke serie: Baarden, Dikken, Dunnen of toch een uit de serie Müller?

Om dit weg te nemen bied ik de mogelijkheid om cadeaubonnen te bestellen van € 10  € 25 en € 50.

Bij uw betaalbevestiging ontvangt u een code die de gelukkige ontvanger van een cadeaubon invoert bij zijn of haar bestelling en het bedrag wordt automatisch verrekend.
Bij meerdere cadeaubonnen wordt uiteraard het totaalbedrag in mindering gebracht.

En dan nu nog wat vervelende juridische regeltjes omdat dat nu eenmaal moet.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle (digitale) cadeaubonnen die worden uitgegeven door Rookmannetje.com.

  • Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code. Bij een combinatie van meerdere cadeaubonnen wordt op verzoek één unieke code verstrekt die voor de bonnen gezamenlijk geldig is. Deze code kan slechts éénmaal worden verstrekt. U dient de cadeaubon met de code derhalve zorgvuldig te bewaren. 
  • Een verstrekte code kan slechts éénmaal gebruikt worden. Om een cadeaubon te gebruiken dient u in het winkelmandje de op de voorzijde genoemde code in te voeren. De waarde van de cadeaubon wordt dan in mindering gebracht op het totaalbedrag van de bestelling. Indien u een bestelling doet die goedkoper is dan de waarde van cadeaubon(nen) dan vervalt het resterende bedrag. De restwaarde is niet inwisselbaar voor geld.
  • De cadeaubon heeft een geldigheidsduur van één jaar na uitgifte. Na de vervaldatum kan de cadeaubon niet meer worden ingewisseld. U vindt de vervaldatum op de digitale cadeaubon.
  • Cadeaubonnen uitgegeven door Rookmannetje.com zijn uitsluitend inwisselbaar voor artikelen die zijn aan te schaffen op Rookmannetje.com en zijn niet voor geld inwisselbaar.
  • Cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt voor nog niet betaalde bestellingen.
  • Het is niet toegestaan de cadeaubon(nen) of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).
Sorteer op
Sorteer op

UITGELICHT

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief!
Aanmelden

Betaal veilig met

Betaal achteraf

en met

Je pakket volgen

 

© 2009 - 2021 Rookmannetjes, Notenkrakers, Exclusieve Kerstdecoraties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel