<<<15-04-2020>>> Muziekdozen uit het Ertsbergte

Artikel 17 van 31

Muziekdozen uit het Ertsgebergte

Afbeelding met taart, tafel, binnen, zittenAutomatisch gegenereerde beschrijving

Om maar even wollig te beginnen:
“Muziekdozen zijn een fantastisch mooie oase van dagdromen, een bloeiende tuin van verbeelding en altijd een feestelijk decoratie, niet alleen met Kerstmis. Zowel jong als oud vermaken zich met dit sfeervolle “speelgoed”, dat met een vriendelijke knipoog van precieze mechanica en vakmanschap de illusie van leven wekt. Een miniatuurwereld, die draait om dromerige momenten, liefdevol de ogen en oren streelt met een vleugje magie. Dat is de onvergankelijke aantrekkingskracht van hoogwaardige muziekdozen. En daarom hebben veel muziekdozen uit het Ertsgebergte de jaren overleefd als een ambachtelijk juweeltje en hebben ze grote vreugde gebracht aan elke generatie en hebben ze waardevolle herinneringen levend gehouden. In het Ertsgebergte vertegenwoordigen houten muziekdozen natuurlijk een lang en eerbiedwaardig handwerkerfgoed.”

Afbeelding met groen, binnen, taart, tafelAutomatisch gegenereerde beschrijving



Elke muziekdoos/speeldoos uit het Ertsgebergte die afkomstig is van een exclusieve traditionele fabriek is bijvoorbeeld een perfect sieraad met de flair van hoogwaardige individualiteit. Elk stuk maakt indruk met zijn perfecte ontwerp, extreem fijne precisiemechanieken en uitstekende geluidskwaliteit. Zoveel perfectie is het resultaat van de succesvolle combinatie van materialen van de hoogste kwaliteit, jarenlange ervaring en een verbazingwekkende fijne motoriek van gespecialiseerde experts die hun vak met plezier en passie beoefenen. De zorg die de fabricage van elke muziekdoos bepaalt, kan in elk opzicht worden gemeten met de rijkdom aan ideeën die de muziekdoosontwerpers hier laten zien. Van A voor "avondzegen" tot Z voor "Zalig Kerstfeest", iedereen vindt gegarandeerd zijn eigen favoriete muziekdoos.
Muziekdozen die de seizoenen afbeelden (vooral de lente en zomer), afgestemd zijn op de sfeervolle kerstperiode of simpelweg betoverende engeltjes, zijn bijzonder populair.
De beschouwende mix van goede smaak en van perfect vakmanschap is zelfs voor kleinere budgetten betaalbaar.
Natuurlijk hebben houten, handgemaakte muziekdozen uit het Ertsgebergte van deze kwaliteitsklasse hun prijs, maar daar heb je dan ook een leven lang plezier van.

Klanten aan het woord

UITGELICHT

Betaal veilig met

en met

Je pakket volgen

 

© 2009 - 2024 Rookmannetjes, Notenkrakers, Exclusieve Kerstdecoraties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel