HERROEPINGSRECHT

13 juni 2019


Vanzelfsprekend zal Rookmannetje.com uw bestelling met grote zorg behandelen. Mocht u onverhoopt een product toch niet willen behouden geldt het herroepingsrecht. U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen en "op zicht" gebruiken. Rookmannetjes of andere artikelen die gebruikt zijn door het aansteken van wierook of anderszins en die daardoor voor Rookmannetje.com onverkoopbaar zijn geworden, of in ieder geval tot waardevermindering leiden, worden niet teruggenomen, dan wel onder aftrek van een reëel bedrag aan waardeverlies.
Ook het beschadigen van verpakkingen leidt tot waardevermindering voor Rookmannetje.com omdat deze artikelen dan niet meer als “nieuw” verkocht kunnen worden. Wij zullen een aftrek van 20% van de verkoopprijs hanteren.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u het product in bezit heeft gekregen. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail sturen naar info@rookmannetje.com, waarin u kenbaar maakt van het herroepingsrecht gebruik te willen maken. U ontvangt een retouretiket via de mail. U draagt zelf de kosten voor de retourzending, tenzij anders overeengekomen. Omdat het kwetsbare producten betreft, dienen de goederen altijd in de originele verpakking grondig verpakt te zijn zodat transportschade zo veel mogelijk wordt uitgesloten. Alle goederen worden door ons op gebreken onderzocht.

Terugbetaling
Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht en de producten zijn door ons in goede orde ontvangen, wordt per omgaande opdracht gegeven aan Klarna of PayPal, al naar gelang uw betaalwijze, om terugstorting op uw rekening.

PS artikelen verhandeld via Marktplaats zijn van het herroepingsrecht uitgesloten.

(Download het Herroepingsrecht als PDF bestand.)

Klanten aan het woord

UITGELICHT

Betaal veilig met

en met

Je pakket volgen

 

© 2009 - 2024 Rookmannetjes, Notenkrakers, Exclusieve Kerstdecoraties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel