HERROEPINGSRECHT

13 juni 2019

Vanzelfsprekend zal rookmannetje.com uw bestelling met grote zorg behandelen. Mocht u onverhoopt een product toch niet willen behouden geldt het herroepingsrecht. U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen en "op zicht" gebruiken. Rookmannetjes of andere artikelen die gebruikt zijn door het aansteken van wierook of anderszins en die daardoor voor rookmannetje.com onverkoopbaar zijn geworden, of in ieder geval tot waardevermindering leiden, worden niet teruggenomen, dan wel onder aftrek van een reëel bedrag aan waardeverlies.
Ook het beschadigen van verpakkingen leidt tot waardevermindering voor Rookmannetje.com omdat deze artikelen dan niet meer als “nieuw” verkocht kunnen worden. Ook in deze gevallen zal een reëel bedrag ter compensatie verrekend worden.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u het product in bezit heeft gekregen. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail sturen naar info@rookmannetje.com, waarin u kenbaar maakt van het herroepingsrecht gebruik te willen maken. U ontvangt een RMA-nummer en dit dient op uw correspondentie of pakket vermeld te staan. Zonder dit RMA-nummer worden geen retouren geaccepteerd. U draagt zelf de kosten voor de retourzending, tenzij anders overeengekomen. Omdat het kwetsbare producten betreft, dienen de goederen altijd in de originele verpakking grondig verpakt zijn zodat transportschade zo veel mogelijk wordt uitgesloten. Alle goederen worden door ons op gebreken onderzocht.

Terugbetaling
Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht en de producten zijn door ons in goede orde ontvangen, worden alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening.

(Download het Herroepingsrecht als PDF bestand)

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief!
Aanmelden

Betaal veilig met

Betaal achteraf

en met

Je pakket volgen

 

© 2009 - 2021 Rookmannetjes, Notenkrakers, Exclusieve Kerstdecoraties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel